Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki
Rozmiar czcionek: A A+ A++ | Zmień kontrast

RELACJA Z WARSZTATÓW KULINARNYCH

Utworzono dnia 31.07.2023

W dniu 27 lipca br. w Domu Strażaka w Gnojniku odbyły się warsztaty kulinarne i żywieniowe zorganizowane przez Bank Żywności w Krakowie.

Zajęcia organizowane są w  ramach kolejnej edycji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa Podprogram 2021 Plus jako działania towarzyszące. Warsztaty skierowane są do osób korzystających z pomocy żywnościowej i odbywają się w sposób bezpłatny.

W czasie warsztatów wszyscy uczestnicy brali aktywny udział w przygotowywaniu potraw, które później wspólnie spożywali.

Uczestnicy z przepisów opracowanych przez prowadzącą zajęcia Panią Annę Patrzałek przygotowali różnobarwne i przepyszne smoothie owocowe, leśne naleśniki ze szpinakiem oraz pizzę. Przygotowane potrawy zachwycały barwami i smakiem.

Organizowane od lat warsztaty mają charakter teoretyczny i praktyczny. Uczestnikom dostarczają informacji dotyczących zasad zdrowego odżywiania, układania zdrowych i smacznych jadłospisów.

Serdecznie dziękujemy prowadzącej za doskonałą organizację i miłą atmosferę oraz wszystkim uczestniczącym za swój wkład, zaangażowanie i poświęcony czas.


 

WARSZTATY KULINARNE

Utworzono dnia 31.07.2023, 15:39

Kalendarium

Lista wydarzeń w miesiącu Maj 2024 Brak wydarzeń w tym miesiącu.

Imieniny

Biuletyn Informacji Publicznej

Licznik odwiedzin:

W tym tygodniu: 179

W poprzednim tygodniu: 354

W tym miesiącu: 658

W poprzednim miesiącu: 1527

Wszystkich: 40809